آموزش نورپردازی

آموزش نورپردازی

آموزش نورپردازی

اگر نورپردازی استودیویی را امتحان نکرده باشید، احتمال دارد کمی دلهره آور به نظر بیاید. در شرایطی که بیشتر تکنیک های نورپردازی پرتره آن قدر که فکر می کنید ترسناک نیستند. با استفاده از وسایل نورپردازی خانگی با چند فلاش و تعدادی وسایل جانبی می توانید عکس هایی بسیار زیبا را در زمانی بسیار کوتاه بگیرید. در واقع استفاده از وسایل نورپردازی ساده تر از استفاده از فلاش های اکسترنال است.که امروز می خواهیم چند فوت و فن آموزش نورپردازی را به شما یاد بدهیم.

با توجه به اینکه این تکنیک های نورپردازی کلاسیک که به شما آموزش خواهیم داد راه بسیار خوبی برای شروع کارتان هستند، بهترین راه کسب تجربه است. پس اگر وسایل نور پردازی در خانه دارید نترسید و سعی کنید با آنها تمرین کنید و تجربه کسب کنید. انجام هر یک از این تکنیک ها ۳۰ دقیقه بیشتر زمان نمی برد. حال بیایید با هم شروع کنیم.

ساخت یک استودیو عکاسی حرفه ای در خانه

این مجموعه وسایل نورپردازی خانگی همه ی چیزی است که شما برای شروع به آن احتیاج دارید. در زیر به ارائه  ی تعدادی از وسایل می پردازیم که در تکنیک هایی که به شما آموزش می دهیم به آنها احتیاج خواهید داشت.

  • پایه فلاش

هدف از استفاده از فلاش های استودیو ای قرار دادن منبع نور با فاصله از دوربین عکاسی  است، که نور خشنی در عکس نداشته باشیم. به این پایه ها فلاش متصل می شود و به وسیله آن میتوان فلاش را با هر فاصله و زاویه ای از سوژه تنظیم کرد.

  • سافت باکس (Softbox)

سافت باکس وسیله ای است شبیه به چادر های مسافرتی است که اگر بتوانید آن را سر هم کنید، این وسیله نور لطیف تر و کنترل شده تری نسبت به چتر می دهد، و روشنایی بیشتری هم دارد.

  • فلاش

بیشتر پکیج های نورپردازی دو فلاش دارند. البته غیر از فلاش چراغ دیگری هم به نام « modeling light» وجود دارد که برای استفاده در مکان های تاریک و روشن کردن فضا از آن استفاده می شود. بیشتر این فلاش ها گزینه ای به نام «Slave» دارند که با استفاده از این گزینه می توان یک فلاش را تابع فلاش دیگر کرد، و با اتصال دوربین عکاسی به یک فلاش هر دو فلاش روشن شوند.

  • چتر (Umbrella)

آموزش نورپردازیاستاندارد ترین وسیله های نورپردازی چتر هایی هستند که با تابیدن فلاش به داخل آنها و انعکاس از داخل آن ها به فضا عکس می گیرند. این چتر ها با رنگ های مختلف سفید، نقره ای و طلایی موجود هستند.

  • اسنوت (Snoot) و لانه زنبوری (Honycomb)

هر دوی این وسایل به شما کمک می کنند تا نور متمرکز تری پخش کنید. این وسایل برای نورپردازی پس زمینه و یا برای نشان دادن قسمت خاصی از تصویر استفاده می شوند.

  • رفلکتور یا بازتابنده (Reflector)

یک رفلکتور ساده می تواند در نورپردازی بسیار مفید واقع شود، مخصوصاً اگر بخواهید فقط از یک منبع نوری استفاده کنید. درست همان استفاده را دارد که در شرایط نوری طبیعی دارد، برای انعکاس نور به طرف سوژه و روشن کردن سایه های تیره.

عکاسی پرتره خیابانی
این مقاله را بخوانید

تکنیک نورپردازی از پشت

این روش با استفاده از یک فلاش در پشت سر مدل عمق و هیجان به عکستان می دهد. برای ایجاد این بعد یک لانه زنبوری یا اسنوت را بر روی یکی از فلاش های خود نصب کنید. با این کار پرتوی نور را باریک می کنید.

ما این فلاش را پشت سر مدل و رو به دوربین عکاسی قرار می دهیم تا پشت سر مدل را روشن کند.

این نور موجب می شود عکستان عمق و هیجان بگیرد، و در عین حال مدل را از پس زمینه جدا می کند. البته باید حواستان باشد که این فلاش در عکستان نیفتد.

وسایل مورد نیاز: ۲ عدد فلاش – ۱ سافت بکس ۶۶ سانتی متری – ۱ رفلکتور – ۱ لانه زنبوری

تماس با نمایندگی نیکون
آدرس نمایندگی